Kako da vaše dete provede letnji raspust na kvalitetan i zabavan način? - Beogradski jezički kamp 2020
5.jpg

Kako da vaše dete provede letnji raspust na kvalitetan i zabavan način?

Istraživanja su pokazala da deca kojoj se posvećuje dovoljno pažnje, na razne načine, izrastaju u samouverene i sposobne osobe, svesne količine ljubavi koja ih okružuje. Kao svaki roditelj, tako i vi verovatno želite najbolje za svoje dete.

S obzirom na to da svi živimo brz život, prepun obaveza, svakodnevnih uspona i padova, nismo uvek u mogućnosti da svojoj deci posvetimo maksimalnu pažnju, a posebno ne tokom školskih raspusta. U zamenu za to, deca najčešće budu poverena svojim bakama, dekama, tetkama, gde nisu uvek izložena svojim vršnjacima. Tako deca svoje slobodno vreme, koje mogu potrošiti na kreativan način, najčešće provode sedeći ispred televizora, igrajući razne igrice na svojim PC računarima.

Sigurno vam se nekad desilo, da ste kao roditelji, svesni koliko zatvoren prostor, animirani programi i neprikladan multimedijalni sadržaj loše utiču na odrastanje vaše dece, zapitate šta je to što biste mogli da uradite kako biste ulepšali njihove dane odrastanja? Imamo predlog za vas!

HAJDE DA IM ZAJEDNO ULEPŠAMO JOŠ JEDAN LETNJI RASPUST I OMOGUĆIMO IM DA UŽIVAJU U NEZABORAVNOJ JEZIČKOJ AVANTURI SA SVOJIM VRŠNJACIMA!

EQUILIBRIO Letnji jezički kamp 2019. organizujemo u Beogradu, u 4 smene, tokom letnjeg raspusta (jun, jul i avgust).

Letnji kamp je osmišljen tako da na zanimljiv način, kroz kreativne radionice, vesele igre, jezičke pričaonice, izlete, posete muzejima, rekreaciju u prirodi i mnoge druge animacije, uz razgovor na ciljnom jeziku, osnovci zajedno uče, igraju se i stiču nove drugare.

Letnji kamp za decu je dvonedeljni program koji se realizuje radnim danima od 9h do 17h.

Na drugačiji i zanimljiviji način od uobičajenog, razgovaraćemo sa kamperima o temama koje su predmet njihovog interesovanja, učiti o tradiciji i kulturi i proširivati vokabular.

Svaki dan proveden na kampu je nova avantura kroz koju naši kamperi putuju sa svojim profesorima, animatorima i drugarima. Kroz tematsku pustolovinu kampa, sa osmehom na licu i vedrim duhom, svakodnevno stvaraju nove uspomene.

Ukoliko želite da vaše dete konačno sa samopouzdanjem progovori engleski ili nemački jezik, savlada strah od greške, stekne mnogo novih drugara i divno se zabavi, onda je ovo pravi izbor za vas.

Rezervišite svom detetu mesto na vreme i omogućite mu da zajedno sa svojim vršnjacima uplovi u more novih izazova za osnovce.

Pročitajte info o Letnjem jezičkom kampu

Pročitajte info o Zimskom jezičkom kampu

Pročitajte ostale Korisne tekstove