O nama

O NAMA


EQUILIBRIO – Obrazovni sistem jedna je od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda.

Već dve decenije EQUILIBRIO – Obrazovni sistem izvodi visokokvalitetnu nastavu za decu i odrasle u odličnim tehničkim uslovima, prateći najsavremenije metode i neprekidno usklađujući programe školovanja sa razvojem tržišta.

Profesori našeg Centra su vrhunski stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom u izvođenju nastave. Oni su visokomotivisani, kreativni i  prate trendove iz oblasti obrazovanja.

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem izuzetnu pažnju posvećuje i edukaciji dece.  Shodno tome u okviru sistema Jezički centar EQUILIBRIO KIDS predstavlja sektor namenjen deci uzrasta od 3 do 10 godina, u okviru koga nastavu realizuju iskusni i stručni predavači, specijalizovani za rad sa najmlađim polaznicima i to u savremeno uređenim i deci prilagođenim učionicama.

EQUILIBRIO JUNIOR je sektor namenjen osnovcima od V do VIII razreda u okviru koga se organizuje nastava stranih jezika po jedinstvenom EQUILIBRIO JUNIOR metodu, gde je svaki segment u potpunosti prilagođen specifičnostima koje deca ovog uzrasta ispoljavaju. Upravo zbog toga osnovci željno iščekuju svaki sledeći čas, novo druženje i nova znanja.

Dečiji sektor tradiocionalno organizuje i jezičke kampove za osnovce tokom školskih raspusta (letnjih i zimskih), gde pored usavršavanja jezika imaju priliku da steknu mnogo novih drugara, učestvuju u sportskim aktivnostima, jednodnevnim izletima i posetama najlepših beogradskih muzeja.

Pročitajte info o Letnjem jezičkom kampu klikom na LETNJI JEZIČKI KAMP

Pročitajte info o Zimskom jezičkom kampu klikom na ZIMSKI JEZIČKI KAMP