O nama

O nama – jezicki-kamp-ucenje-engleski-za-decu

Obrazovni sistem EQUILIBRIO (www.equilibrio.rs) jedna je od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda.

Već 18 godina Obrazovni sistem EQUILIBRIO izvodi visokokvalitetnu nastavu za decu i odrasle u odličnim tehničkim uslovima, prateći najsavremenije metode i neprekidno usklađujući programe školovanja sa razvojem tržišta.

Profesori našeg Centra su vrhunski stručnjaci sa iskustvom u nastavi, visokomotivisani su, kreativni i specijalizovani za izvođenje nastave, i prate poslednje trendove iz oblasti obrazovanja. Visoke nastavne i obrazovne norme u potpunosti su prilagođene evropskim standardima.

Prepoznajući rano učenje stranih jezika kao jedan od glavnih zadataka školovanja za 21. vek, Obrazovni sistem EQUILIBRIO  izuzetnu pažnju posvećuje edukaciji predškolske i školske dece. Jezički centar EQUILIBRIO KIDS (www.kursevizadecu.com) je posebno dečije odeljenje koje organizuje kurseve engleskog i nemačkog jezika namenjene deci uzrasta od 3 do 14 godina.

Pored redovnih godišnjih i polugodišnjih kurseva, u ponudi je i niz drugih programa za decu i omladinu tokom zimskog i letnjeg raspusta.

 

Pročitajte info o Letnjem jezičkom kampu klikom na LETNJI JEZIČKI KAMP

Pročitajte info o Zimskom jezičkom kampu klikom na ZIMSKI JEZIČKI KAMP