O nama

O NAMA


Mi smo deo EQUILIBRIO – Obrazovnog sistema, jedne od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda.

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem u ponudi ima opšte i specijalizovane kurseve čak 8 stranih jezikapripremne kurseve za polaganje međunarodno priznatih ispitakurseve za kompanije, konverzacijski engleski, poslovni engleski, dečije i omladinske kurseveletnje jezičke kampove itd.

Sa željom da letnje i zimske raspuste osnovcima učinimo nezaboravnim, da im pomognemo da aktiviraju svoje pasivno znanje engleskog jezika i steknu samopouzdanje u komunikaciji, već dugi niz godina tradicionalno organizujemo jezičke kampove, letnje i zimske.

EQUILIBRIO Jezički kampovi namenjeni su osnovcima I do VIII razreda, koji žele da na kvalitetan i zabavan način provedu deo svojih školskih raspusta zajedno sa svojim vršnjacima.

Program EQUILIBRIO Jezičkog kampa se konstantno menja i unapređuje tako da je svako naše novo druženje, potpuno nova uzbudljiva avantura. Ono što je neizostavan deo našeg Programa su jezičke i konverzacijske radionice, igre bez granica, sportske igre, posete muzejima, kvizovi znanja, snimanje filmova, kreativne radionice, gledanje filmova i mnoge druge.

Većina kampera se, nakon naših avantura tokom raspusta, opredeljuje za Godišnje kurseve i učenje engleskog ili nemačkog jezika na 1 od 3 lokacije: Belville, Vračar ili Učiteljsko naselje.

Jezički centar EQUILIBRIO KIDS predstavlja sektor namenjen deci uzrasta od 3 do 10 godina, u okviru koga nastavu realizuju iskusni i stručni predavači, specijalizovani za rad sa najmlađim polaznicima i to u savremeno uređenim i deci prilagođenim učionicama.

EQUILIBRIO JUNIOR je sektor namenjen školarcima od 11 do 17 godina u okviru koga se organizuje nastava stranih jezika po jedinstvenom EQUILIBRIO  metodu, gde je svaki segment u potpunosti prilagođen specifičnostima koje deca ovog uzrasta ispoljavaju. Upravo zbog toga pkolarci željno iščekuju svaki sledeći čas, novo druženje i nova znanja.

Više o Letnjem jezičkom kampu saznajte klikom na:

LETNJI JEZIČKI KAMP

Više o Zimskom jezičkom kampu saznajte klikom na:

ZIMSKI JEZIČKI KAMP