O NAMA


EQUILIBRIO – Obrazovni sistem jedna je od najpoznatijih i najuglednijih institucija za učenje stranih jezika na teritoriji grada Beograda.

Već dve decenije EQUILIBRIO – Obrazovni sistem izvodi visokokvalitetnu nastavu za decu i odrasle u odličnim tehničkim uslovima, prateći najsavremenije metode i neprekidno usklađujući programe školovanja sa razvojem tržišta.

Profesori našeg Centra su vrhunski stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom u izvođenju nastave. Oni su visokomotivisani, kreativni i  prate trendove iz oblasti obrazovanja.

EQUILIBRIO – Obrazovni sistem izuzetnu pažnju posvećuje i edukaciji dece.  Jezički centar EQUILIBRIO KIDS je poseban dečiji sektor koji organizuje kurseve engleskog i nemačkog jezika namenjene deci od 3 do 14 godina.

Dečiji sektor tradiocionalno organizuje i jezičke kampove za osnovce tokom školskih raspusta (letnjih i zimskih), gde pored usavršavanja jezika imaju priliku da steknu mnogo novih drugara, učestvuju u sportskim aktivnostima, jednodnevnim izletima i posetama najlepših beogradskih muzeja.

Pročitajte info o Letnjem jezičkom kampu klikom na LETNJI JEZIČKI KAMP

Pročitajte info o Zimskom jezičkom kampu klikom na ZIMSKI JEZIČKI KAMP