Letnji kamp u Beogradu

infookampuslika

EQUILIBRIO  JEZIČKI KAMPOVI ZA DECU

Jezički centar EQUILIBRIO KIDS već dugi niz godina organizuje jezičke kampove za decu, tokom zimskog i letnjeg raspusta.

Jezički kampovi su osmišljeni tako da deci pruže mogućnost usavršavanja engleskog ili nemačkog jezika, ali istovremeno i druženje i zabavu sa svojim vršnjacima iz cele Srbije. Jezički kamp uključuje nastavne i vannastavne aktivnosti, brojne jezičke i kreativne radionice, sportska takmičenja, kvizove znanja, izlete i druge aktivnosti, kroz koje kamperi unapređuju svoje znanje jezika, oslobađaju se u komunikaciji i stiču nove drugare.

Ekskurzije i izleti su deo programa Jezičkog kampa i polaznicima pružaju priliku da na potpuno drugačiji način, u nesvakidašnjem ambijentu, proširuju svoja znanja iz njima interesantnim i bliskim oblastima. To su aktivnosti kojima se kamperi najviše raduju i sa nestrpljenjem iščekuju.

EQUILIBRIO jezički kampovi se organizuju na dve lokacije u Beogradu:

  • Novi Beograd (naselje Belville, zgrada Ruža, Đorđa Stanojevića 11g)
  • Stari grad (Strahinjića bana 14)

EQUILIBRIO Zimski jezički kamp je program za osnovce od I do VIII razreda, koji traje nedelju dana, radnim danima od 9 do 17h. Zimski kamp organizujemo za vreme zimskog raspusta u 2 smene, tokom februara meseca. Program obuhvata celodnevno druženje polaznika, prepodnevne aktivnosti u učionici, kao i poslepodnevno druženje napolju. Pored usavršavanja jezičkih kompetencija, kamperi stiču nova znanja iz različitih oblasti, aktivnim učešćem u kulturološkim i kreativnim radionicama. Takmičenja u različitim disciplinama  siguran su put ka razvijanju timskog duha i osećaja pripadnosti grupi.

Više informacija o EQUILIBRIO Zimskom jezičkom kampu pročitajte klikom na: ZIMSKI JEZIČKI KAMP

EQUILIBRIO Letnji jezički kamp je dvonedeljni program za osnovce od I do VIII razreda, koji organizujemo za vreme letnjeg raspusta, tokom juna, jula i avgusta meseca. Letnji jezički kamp je idealno mesto da deca na kvalitetan način provedu deo letnjeg raspusta, uz celodnevno druženje sa svojim vršanjicma (od 9 do 17h), uz mnogo smeha i zabave. Nastavne i vannastavne aktivnosti su osmišljene tako da podstiču dečiju maštu i kreativnost, otkrivaju njihove talente i olakšavaju komunikaciju na stranom jeziku.

Više informacija o EQUILIBRIO Zimskom jezičkom kampu pročitajte klikom na: LETNJI JEZIČKI KAMP