Info o kampu - Beogradski jezički kamp 2024

EQUILIBRIO JEZIČKI KAMPOVI ZA DECU


Jezički centar EQUILIBRIO KIDS već dugi niz godina organizuje jezičke kampove za decu, tokom letnjeg i zimskog raspusta.

Jezički kampovi su osmišljeni tako da deci pruže mogućnost usavršavanja engleskog ili nemačkog jezika, ali istovremeno i druženje i zabavu sa svojim vršnjacima iz  Srbije i dijaspore. Jezički kamp uključuje nastavne i vannastavne aktivnosti, brojne jezičke i kreativne radionice, sportska takmičenja, kvizove znanja, izlete i druge aktivnosti, kroz koje kamperi unapređuju svoje znanje jezika, oslobađaju se u komunikaciji i stiču nove drugare.

Ekskurzije i izleti su deo programa Jezičkog kampa i polaznicima pružaju priliku da na potpuno drugačiji način, u nesvakidašnjem ambijentu, proširuju svoja znanja iz njima interesantnim i bliskim oblastima. To su aktivnosti kojima se kamperi najviše raduju i sa nestrpljenjem iščekuju.

EQUILIBRIO letnji jezički kamp je dvonedeljni program za osnovce od I do VIII razreda, koji organizujemo za vreme letnjeg raspusta u četiri smene, tokom juna, jula i avgusta meseca. Program obuhvata celodnevno druženje polaznika ( od 9 do 17h), kako unutra, u učionici, tako i napolju, u prirodi. Pored usavršavanja jezičkih kompetencija, kamperi stiču nova znanja iz različitih oblasti, aktivnim učešćem u kulturološkim i kreativnim radionicama. Takmičenja u različitim sportskim disciplinama  siguran su put ka razvijanju timskog i zdravog takmičarskog duha, ali i osećaja pripadnosti grupi.

EQUILIBRIO Zimski jezički kamp je jednonedeljni program za osnovce od I do VIII razreda, koji organizujemo tokom zimskog raspusta. Zimski jezički kamp je idealno mesto da deca na kvalitetan način provedu deo zimskog raspusta, uz celodnevno druženje sa svojim vršanjicma (od 9 do 17h), uz mnogo smeha i zabave. Aktivnosti unutra i napolju osmišljene su tako da podstiču dečiju maštu i kreativnost, otkrivaju njihove talente i olakšavaju komunikaciju na stranom jeziku.

EQUILIBRIO jezički kampovi se organizuju na 4 lokacije u Beogradu:

  • Novi Beograd (Bulevar Crvene armije 11g)
  • Vračar (Sazonova 79)
  • Učiteljsko naselje (Mis Irbijeve 53)

Pročitajte info o Letnjem jezičkom kampu klikom na LETNJI JEZIČKI KAMP

Pročitajte info o Zimskom jezičkom kampu klikom na ZIMSKI JEZIČKI KAMP