BEOGRADSKI ZIMSKI JEZIČKI KAMP ZA UČENIKE OD I DO VIII RAZREDA

zimski-jezicki-kamp-ucenje-engleskog

DA LI ŽELITE DA VAŠE DETE PROVEDE DEO ZIMSKOG RASPUSTA NA ZABAVAN I EDUKATIVAN NAČIN?

Imamo sjajan predlog za vas - BEOGRADSKI ZIMSKI JEZIČKI KAMP 2019. na engleskom jeziku.

Zbog velikog interesovanja i produžetka školskog raspusta, od 18. do 22. februara organizujemo vanrednu III smenu EQUILIBRIO Zimskog jezičkog kampa 2019. Prijave pozivom na broj: 060 07 00 532.

Zimski jezički kamp održava se tokom zimskog raspusta 2019. godine i predstavlja druženje osnovaca od I do VIII razreda u Beogradu. Zbog velikog interesovanja, učešće na kampu omogućeno je i učenicima iz Srbije i dijaspore.

Kampovaćemo svakog radnog dana od 9 do 17h, na engleskom jeziku, u prostorijama škole ali i na atraktivnim i deci interesantnim lokacijama u gradu. Kamp je osmišljen tako da podrazumeva celodnevni program druženja isključivo na engleskom jeziku, kroz interaktivne, kreativne i edukativne jezičke radionice.

zimski-jezicki-kamp-za-decukamp-engleski-za-decu

Program se realizuje u Jezičkom centru EQUILIBRIO KIDS, na dve lokacije: u centru grada (Strahinjića bana 14) i na Novom Beogradu (naselje Belville, Đorđa Stanojevića 11g).

NEKA VAŠE DETE PROVEDE DEO ZIMSKOG RASPUSTA DRUŽEĆI SE SA SVOJIM
VRŠNJACIMA IZ SRBIJE I DIJASPORE NA ENGLESKOM JEZIKU!

OPŠTE INFORMACIJE O JEZIČKOM KAMPU

kamp je namenjen osnovcima od I do VIII razreda
trajanje kampa je nedelju dana
družimo se radnim danima od 9 do 17h
prijem dece od 8:30 do 9h
u ponudi su 2 smene (tokom februara 2019.)
I smena od 4. do 8. februara
II smena od 11. do 15. februara
III smena od 18. do 22. februara
trajanje Programa je 40 sati (nastavne i vannastavne aktivnosti)
u ponudi je engleski jezik
ulazno testiranje je obavezno (neophodno je predznanje iz engleskog jezika)
nastavni plan je usaglašen sa gradivom osnovnih škola
rad u učionici je u malim mentorskim grupama
vannastavne aktivnosti realizuju se u prirodi i na deci atraktivnim lokacijama u gradu
mogućnost odabira jedne od lokacija: Novi Beograd ili Stari grad 
broj mesta na kampu je ograničen

NASTAVNI DEO JEZIČKOG KAMPA

Druženje u učionici organizuje se u manjim mentorskim grupama (od 6 do 8, maksimum 10 polaznika) i traje tri školska časa, nakon čega sledi kraći predah, kako bismo se naoružali koncentracijom i pozitivnom energijom za konverzacijsku radionicu koja sledi.

Na potpuno drugačiji i nesvakidašnji način obrađivaćemo teme koje su predmet interesovanja osnovaca. Pored usavršavanja engleskog jezika, podsticaćemo kreativnost, otkrivati i razvijati talente, vežbati koncentraciju i razvijati timski duh takmičeći se u kvizovima znanja i jezičkim igrama.

Kulturološke radionice pružaju mogućnost kamperima da na zanimljiv i kreativan način bliže upoznaju kulturu i tradiciju  naroda čiji jezik učeobogaćujući pritom svoj vokabular engleskog jezika.

VANNASTAVNE AKTIVNOSTI JEZIČKOG KAMPA

I ove godine tim EQUILIBRIO kampa rešio je da svojim polaznicima ulepša još jedan u nizu zimskih raspusta. Tokom nezaboravnog jezičkog putovanja na EQUILIBRIO Zimskom kampu, osnovci od I do VIII razreda stvaraju uspomene koje se pamte!

Tema EQUILIBRIO Zimskog kampa 2019. je jezičko putovanje oko sveta za nedelju dana, tokom koga će kamperi naučiti da se snalaze u raznim situacijama koje ih mogu zadesiti na aerodromima širom sveta.
Svaka učionica predstavljaće let ka određenoj svetskoj destinaciji i kamperi će imati priliku da se upoznaju sa svim protokolima koje podrazumeva putovanje avionom: izlaz na gejt, pasoška kontrola itd. Takođe, kamperi će imati priliku da se oprobaju u ulozi pilota i stjuardesa, ali i da nauče zanimljive istorijske činjenice o letenju i vazduhoplovstvu uopšte, zahvaljujući poseti fantastičnom Muzeju vazduhoplovstva.

Kako biste i vi, dragi roditelji, uživali u nezaboravnoj zimskoj čaroliji sa nama, tu su naši fotografi da zabeleže svaki čaroban trenutak i veselu atmosferu koja vlada na kampu.

KREATIVNE RADIONICE

Radionice koje smo pripremili za ovogodišnji Zimski kamp omogućiće kamperima da iskažu svoju kreativnost na zadatu temu, shodno svom uzrastu i interesovanjima. Zajedno ćemo podsticati maštu tokom izrade maketa aviona od kartona, flaša, papira i brojnih drugih materijala. Kroz rešavanje najrazličitijih kreativnih zadataka, naši kamperi imaće priliku da dođu do jedne od omiljenih destinacija engleskog govornog područja.

POSETA MUZEJU VAZDUHOPLOVSTVA

Obilazak ovog beogradskog muzeja je vannastavna aktivnost kojoj se polaznici Zimskog jezičkog kampa 2019. već sada raduju i sa nestrpljenjem iščekuju. Tokom posete Muzeju vazduhoplovstva, kamperi će uživati u filmskoj projekciji zanimljivih akrobacija u vazduhu. Uz stručne i iskusne vodiče, obići će stalnu postavku muzeja i čuti najzannimljivije istorijske činjenice o vazduhoplovstvu i to na engleskom jeziku. Naše druženje završićemo u avionu, gde će kamperi imati jedinstvenu priliku da vide kako sve izgleda iz perspektive jednog pilota, a takođe će se susresti i sa pravim simulatorom letenja za najnovije BOING 737- 800 avione, koji služi za obučavanje profesionalnih pilota. Zimski kamp 2019. predstavlja još jedno nesvakidašnje jezičko putovanje namenjeno osnovcima, tokom koga ce steći dodatna znanja i OTVORITI VRATA SVETA.

JEZIČKE IGRE BEZ GRANICA

Pored mnogobrojnih aktivnosti na EQUILIBRIO Zimskom jezičkom kampu, koje uveseljavaju osnovce i čine da uživaju u nezaboravnom jezičkom putovanju, podstičemo njihovu međusobnu komunikaciju nizom uzbudljivih igara. Na taj način, oni jačaju timski duh i samopouzdanje u komunikaciji na engleskom jeziku. Kroz simuliranje različitih životnih situacija na aerodromu, kamperi će obogatiti svoj vokabular, koji će im u budućnosti olakšati snalaženje na aerodromima širom sveta. Kamperi će pokazati i svoj glumački talenat kroz uloge putnika, stjuardesa, pilota ili kopilota, u kojima će se oprobati tokom ovogodišnje zimske avanture.

FILMOVIZIJA

Multimedijalne učionice Jezičkog centra EQUILIBRIO KIDS biće nam velika podrška u procesu usvajanja engleskog jezika. Zahvaljujući opremljenosti nastavnih centara savremenim tehnickim uređajima, na velikom projektnom platnu gledaćemo filmove koji prate temu kampa, a zatim ih zajedno komentarisati kroz interaktivne jezičke radionice.

DISKO OBRAČUN

Svaki dan na Zimskom jezičkom kampu predstavlja novu avanturu, u kojoj kamperi uživaju šireći pozitivnu energiju i vedar duh. Ovog puta osnovci će imati priliku da pokažu svoj plesni i muzički talenat uz najveće hitove na engleskom jeziku, ali i da razviju svoj takmičarski duh i osvoje nagrade.

Detaljan plan aktivnosti na EQUILIBRIO Zimskom jezičkom kampu 2019. je u pripremi.

UČEŠĆEM NA EQUILIBRIO ZIMSKOM KAMPU 2019:

usavršićemo svoje znanje engleskog jezika
povećaćemo stepen samopuzdanja u komunikaciji na stranom jeziku
srušićemo jezičke barijere i osloboditi se u komunikaciji sa drugarima iz stranih zemalja
usvojićemo pravilan izgovor koji nas je do sada zbunjivao
upoznaćemo se sa kulturom i običajima naroda čiji jezik učimo
podsticaćemo kreativnost i druge talente , ali na stranom jeziku
takmičićemo se u savladavanju sportskih izazova i vredno se boriti za nagrade
družićemo se sa vršnjacima i upoznati Beograd na jedan potpuno drugačiji način
ići ćemo na izlete gde ćemo se takmičiti na engleskom jeziku
pevaćemo pesme, glumiti i gledati filmove na engleskom jeziku
borićemo se za titulu NAJ KAMPERA 2019.
komuniciraćemo 8 sati dnevno, isključivo na ciljnom jeziku
provešćemo nezaboravan zimski raspust i steći diplomu o pohađanju Programa

NA ZIMSKOM KAMPU 2019. PROVEŠĆEMO 2400 MINUTA U KOMUNIKACIJI NA ENGLESKOM JEZIKU!

CENOVNIK EQUILIBRIO JEZIČKOG KAMPA - ZIMA 2019.

OPIS JEZIČKOG KAMPA REDOVNA CENA: PROMO CENA
Zimski jezički kamp 2019. 139€ 99€
OPIS JEZIČKOG KAMPA Zimski jezički kamp 2019.
REDOVNA CENA: 139€
PROMO CENA 99€

Cena obuhvata:

upis na Kamp
ulazno testiranje
pohađanje Programa
jezičke pričaonice
kreativne  radionice
izlete i ekskurzije
prevoz dece
ulaznice za izlete
slatka iznenađenja
voćnu užinu
materijale za radionice
izdavanje diplome

Cena ne obuhvata:

ishranu kampera tokom trajanja Programa 
svim roditeljima biće ponuđen ketering 

Svi polaznici Zimskog kampa 2019. osigurani su od povrede i nesrećnog slučaja tokom trajanja kampa.

PRIJAVE ZA EQUILIBRIO ZIMSKI JEZIČKI KAMP SU U TOKU!

Na EQUILIBRIO Zimski jezički kamp 2019. možete se prijaviti pozivom na brojeve:

061 26 10 328 ili 011 77 00 699 (od 8:30h do 17:30h)

Ili popunjavanjem online formulara klikom na:

POGLEDAJTE KAKO SMO SE DRUŽILI NA PRETHODNIM JEZIČKIM KAMPOVIMA