KAKO DA VAŠE DETE PROVEDE ZIMSKI RASPUSTI NA KVALITETAN NAČIN?

Istraživanja su pokazala da deca kojoj se posvećuje dovoljno pažnje, na razne načine, izrastaju u samouverene i sposobne osobe, svesne količine ljubavi koja ih okružuje. Kao svaki roditelj, tako i vi verovatno želite najbolje za svoje dete.

S obzirom na to da svi živimo brz život, prepun obaveza, svakodnevnih uspona i padova, nismo uvek u mogućnosti da svojoj deci posvetimo maksimalnu pažnju, a posebno ne tokom školskih raspusta. U zamenu za to, deca najčešće budu poverena svojim bakama, dekama, tetkama, gde nisu uvek izložena svojim vršnjacima. Tako deca svoje slobodno vreme, koje mogu potrošiti na kreativan način, najčešće provode sedeći ispred televizora, igrajući razne igrice na svojim PC računarima.

Sigurno vam se nekad desilo, da ste kao roditelji svesni koliko zatvoren prostor, animirani programi i neprikladan multimedijalni sadržaj loše utiču na odrastanje vaše dece, zapitate šta je to što biste mogli da uradite kako biste ulepšali njihove dane odrastanja? Imamo predlog za vas!

HAJDE DA IM ZAJEDNO ULEPŠAMO JOŠ JEDAN ZIMSKI RASPUST I OMOGUĆIMO IM DA UŽIVAJU U NEZABORAVNOJ ZIMSKOJ ČAROLIJI SA SVOJIM VRŠNJACIMA!

EQUILIBRIO Zimski jezički kamp 2019. organizujemo u Beogradu, u 2 smene, tokom zimskog raspusta.

Kamp je osmišljen tako da na zanimljiv način, kroz kreativne radionice, vesele igre, jezičke pričaonice, izlete, posete muzejima, rekreaciju u prirodi i mnoge druge animacije, uz razgovor na ciljnom jeziku, zajedno učimo, igramo se i stičemo nove drugare, radnim danima od 9h do 17h.

Na drugačiji i zanimljiviji način od uobičajenog, razgovaraćemo o temama koje su predmet njihovog interesovanja, učiti o tradiciji i proširivati vokabular.

Svaki dan proveden na kampu je nova avantura kroz koju naši kamperi putuju sa svojim profesorima, animatorima i drugarima. Kroz tematsku pustolovinu kampa, sa osmehom na licu i vedrim duhom, svakodnevno stvaraju nove uspomene.

Interesovanje je veliko, a broj mesta je ograničen.

Rezervišite svom detetu mesto na vreme i omogućite mu da zajedno sa svojim vršnjacima uplovi u more novih izazova za osnovce.

Više informacija o Zimskom jezičkom kampu 2019. saznajte na: ZIMSKI JEZIČKI KAMP.

 

Pročitajte info o Zimskom jezičkom kampu

Pročitajte info o Letnjem jezičkom kampu

Pročitajte ostale Korisne tekstove