Info za učenike iz Srbije i srpske dijaspore

Beogradski jezički kamp 2018. prvenstveno je osmišljen za učenike beogradskih osnovnih škola. Međutim, usled velikog interesovanja, učešće na kampu omogućeno je i svim zainteresovanim učenicima iz Srbije i dijaspore, uzrasta od I do VIII razreda osnovnoškolskog obrazovanja.

Biće nam zadovoljstvo da ugostimo učenike iz različitih krajeva Srbije i Srpske dijaspore, družimo se i upoznamo ih sa svim znamenitostima i lepotama naše prestonice!

Kako sve to, zapravo, izgleda?

Osam sati dnevno služićemo se isključivo odabranim ciljnim jezikom (engleskim ili nemačkim), koji će nam biti ključ do uspeha na svim edukativnim i zabavnim poljima, ali i u svim ostalim aktivnostima Beogradskog jezičkog kampa. Kako bismo savladali posebno osmišljen sportski poligon koji će biti pravi izazov za sve kampere, neće biti dovoljno to što smo okretni i volimo da budemo spremni, već samo ukoliko tokom savladavanja istog budemo tačno odgovorili na niz jezičkih nedoumica na engleskom ili nemačkom jeziku.

Dobra orijentacija nam neće mnogo pomoći u potrazi za skrivenim blagom, ukoliko ne razumemo zagonetke i krilatice koje će nas do njega i voditi. Dobar sluh i lep glas neće nas nikuda dovesti u karaoke obračunima, ako naš izgovor ne bude blizak izgovoru izvornih govornika jezika koji učimo.

Sve ovo samo je deo nezaboravnog druženja koje nam predstoji ovog leta, sa drugarima iz mnogih gradova Srbije, a koji dolaze da zajedno ucčestvujemo na kampu koji će postati deo naših najlepših uspomena.

VAŽNO: Svi polaznici Beogradskog letnjeg kampa 2018. osigurani su od povrede i nesrećnog slucaja tokom trajanja kampa.

Organizatori kampa ne obezbeđuju smeštaj učenika. Zato je učešće dece iz Srbije na Beogradskom jezičkom kampu 2018. omogućeno samo u slučaju da polaznici kampa imaju sopstveni smeštaj (kod svoje rodbine, prijatelja,…).

Program se realizuje u Jezičkom centru EQUILIBRIO KIDS:
• u centru grada (Strahinjića bana 14)
• na Novom Beogradu (naselje Belville).

BROJ MESTA JE OGRANIČEN!

Program nije namenjen učenicima koji nemaju predznanje iz engleskog ili nemačkog jezika
Pročitajte NAJĆEŠĆA PITANJA  
Pogledajte CENOVNIK KURSA

POGLEDAJTE KAKO SMO SE DRUŽILI NA PRETHODNIM JEZIČKIM KAMPOVIMA