Info za učenike iz Srbije i srpske dijaspore

Zimski jezički kamp 2019. prvenstveno je osmišljen za učenike beogradskih osnovnih škola, uzrasta od I do VIII razreda. Međutim, usled velikog interesovanja, učešće na kampu omogućeno je i svim zainteresovanim učenicima iz Srbije i dijaspore.

Biće nam zadovoljstvo da ugostimo učenike iz različitih krajeva Srbije i dijaspore, družimo se i upoznamo ih sa svim znamenitostima i lepotama naše prestonice!

Kako sve to, zapravo, izgleda?

Osam sati dnevno služićemo se isključivo engleskim jezikom, koji će nam biti ključ do uspeha na svim edukativnim i zabavnim poljima, ali i u svim ostalim aktivnostima Beogradskog Zimskog jezičkog kampa 2019. Kako bismo uspešno savladali sve jezičke i kreativne prepreke, koje će biti pravi izazov za sve kampere, neće biti dovoljno to što smo okretni i volimo da budemo spremni, već samo ukoliko tokom savladavanja istog budemo tačno odgovorili na niz jezičkih nedoumica na engleskom jeziku.

Dobar sluh i lep glas neće nas nikuda odvesti u karaoke obračunima, ako naš izgovor ne bude blizak izgovoru izvornih govornika sa engleskog govornog područja. Disko obračun pružiće priliku kamperima da pokažu svoj talenat za ples i uđu u trku za najtalentovanije igrače EQUILIBRIO Zimskog jezičkog kampa 2019.

Sve ovo samo je deo nezaboravnog druženja koje nam predstoji ove zime, sa drugarima iz gradova širom Srbije, a koji dolaze da zajedno ucčestvujemo na kampu koji će postati deo naših najlepših uspomena.

VAŽNO: Svi polaznici Beogradskog zimskog kampa 2019. osigurani su od povrede i nesrećnog slucaja tokom trajanja kampa.

Organizatori kampa ne obezbeđuju smeštaj učenika. Zato je učešće dece iz Srbije na Beogradskom Zimskom jezičkom kampu 2019. omogućeno samo u slučaju da polaznici kampa imaju sopstveni smeštaj (kod svoje rodbine, prijatelja,…).

Program se realizuje u Jezičkom centru EQUILIBRIO KIDS:
• u centru grada (Strahinjića bana 14)
• na Novom Beogradu (naselje Belville).

BROJ MESTA JE OGRANIČEN!

Program nije namenjen učenicima koji nemaju predznanje iz engleskog jezika
Pročitajte NAJĆEŠĆA PITANJA  
Pogledajte CENOVNIK KURSA

POGLEDAJTE KAKO SMO SE DRUŽILI NA PRETHODNIM JEZIČKIM KAMPOVIMA